Hudpleie


                           Prisliste

                                             med forbehold om prisendringer

LED-lysterapi           25 min / 590 kr, tillegg beh. 250 kr

LED-lysterapi er en nytt behandling som øker blodtilførselen til huden ved å stimulere dannelsen av nye blodkar og erstatte skadede celler i blodårene. Gjennom LED-lysterapi kommer det mer energi til hudcellene.Dette gjør at cellene i huden letter tar opp næringsstoffer, og kviter seg med avfallsstoffer raskere. Behandlingen passer for absolutt alle med ulike indikasjoner.

Behandlings tid 15-25 min, ingen smerte. Kan brukes som enkel behandling eller tillegg til ansiktsbehandling.

SiliciumLift              55 min / 1050 kr

Silicium Lift er en profesjonell Anti-Age behandling inspirert at Face Fitness som fyller ut rynker, strammer opp huden og gir en fantastisk glød. Behandlingen består av ulike type massasjer og dobbel maske for en intens og umiddelbar effekt. Produktene er styrket med marint silicium, ekstrakt av alger og C-vitamin som støtter konstruksjonen i huden. 

Trekkene løftes øyeblikkelig og huden føles fastere og mer elastisk.

MesoGold-Gold Stamp        1800 kr   

MesoGold Stamp-behandling er bygget for å mikronåle er tilpasset løsning direkte inn i hudenpå ansikt, hals og decollette. Huden regenereres naturlig jennom fysisk stimulering, og forbedrer absorbsjonen av effektive ingredienser gjennom mikrohul i huden. Du vil oppleve fyldigere, lysere hud, glatte linjer og til og med en reduksjon av aknearr.

Full effekt av behandlingen kommer etter ca 14 dager og vi anbefaler å gjenta behandling etter ca 2 måneder.

kan ikke behandles:

- gravide og ammende

- åpne sår

- betent akne

- infeksjon i huden eller andre aktive hudproblemer

-


Aqua Derm+                              920 kr

En unik behandling der huden rengjøres dypt med lett vakuum sug i kombinasjon med ulike serum, Dette øker blod og lymfesirkulasjonen, og døde hudceller og avfallsstoffer fjernes effektivt.

deretter tilføres næringsstoffer som antioksidanter, peptider og hyaluronsyre på en svært målretter og effektiv måte får å behandle spesifikke hudproblemer og tilstander.

Aqua Derm+ fungerer supert for mess, også de som har skjegg. For fet porete hud vil du se at dette forsvinner umiddelbart, porene blir rene og fine.

Aqua Derm+ er så effektiv og gir så mye glød at den i en årrekke har ligget som nr 1 på hudpleietoppen i USA.

Thalgo / HYALU-PRO Collagen


 Med tre Hyaluronsyrer og et helt unikt forstadie på Collagen funnet på havets dyp får du en effektiv behandling som gir et umiddelbart fornyet utseende allerede etter første behandling.Vi fyller opp rynkene fra innsiden og strammer opp fra utsiden som forsterker og viderefører effekten av behandlingen, og kan selvfølgelig også brukes utenom behandling. 

55 min / 1100 NOK

Dyprens  85 min

985 NOK

Dyprens ungdom 13-18 år  85 min                            

810 NOK

Express / Lunch hudpleie 30 min 430

600 NOK

Thalgo / Klapp cosmetics

fuktighets behandlinger 60 min fra                           

930 NOK

Thalgo / Klapp cosmetics anti-age behandlinger 80 min


1195 NOK

Hudpleie  75 min


1150 NOK

Kavitasjon peeling/ultralyd 60 min

Kavitasjon peeling er en smertefri behandling ved hjelp av ultralyd vibrasjon, som gir mulighet for presis fjerning av overflodig sebum fra porene, fjerning av død hud og bakterier. Jevner og regenererer huden og forbedrer mikrosirkulasjonen. Anbefales for alle hudtyper, også for sensitiv , tynn hud.


950 NOK

 Mikroneedling 

En meget effektiv behandling for 

anti-rynkebehandling, hudskader, arr , 
strekkmerker og cellulitter. 
Etter ca 3-6 behandlinger (etter alder)
blir huden fyldigere og mer ungdommelig.

1900 NOK

Kroppspeeling

Enzym peeling av hele kropp 30 min 


660 NOK

Skinshooter                                                                  1100 nok

 Mesodoktor er vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer som injiseres rett under hudoverflaten. Dette bidrar til at du får en revitalisert hud og bedre hudhelse. Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyaluronsyre,retinol, vitaminer, peptider, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter.

Hver behandling skreddersys til hver enkelt kunde. Kombinasjonen av næringsstoffene og mange små stikk, stimulerer også hudens gjenoppbygning. Huden får ny styrke og glød, rynker reduseres og den optimale fuktbalansen gjenopprettes. Effekten ses med det samme, men best 1-2 uker etter behandlingen. Vi anbefaler 3-6 behandlinger, da dette vil gi en langvarig effekt i huden.

Etter fullført behandlingskur kan resultatet opprettholdes ved å ta vedlikeholdsbehandling et par ganger i året.
Behandlingen kan brukes på alle hudtyper.