Håndpleie

                                            med forbehold om prisendringer

Hendene er ofte det første vi legger merke til når vi møter noen, og velpleide hender gjør noe med selvfølelsen vår. Hendene våres brukes hele tiden og er særlig utsatt for å bli tørre og såre, det er derfor viktig å tilføre fuktighet slik at de holder seg myke og motstandsdyktige. Neglene våre trenger også næring for å vokse seg sterke og vakre. 

Parafinvoksbehandling
Den varme parafinvoks øker blodsirkulasjonen og virker velgjørende for hendene. Den har en suveren effekt på ledd og øker smidigheten samt balanserer hudens fuktighet. Behandligen utføres ved smøre hender med fuktighets maske og dyppe dem i varm parafinvoks. Deretter pakkes de i plast og frottevotter for å beholde varmen lengs mulig, ca 20 min.

Shellac
Shellac påføres som neglelakk med underlakk, farge og overlakk og herdes deretter i UV-lys. Den sitter opp til 14 dager. Fjernes på bare 10 minutter ved å pakke inn neglen i Shellac Remover Wraps. Enkel manikyr er inkludert i prisen.

Manikyr Har man store problemer med huden på hender og neglebånd hjelper vi deg gjerne med en salongbehandling der vi fjerner hard og tørr hud, samt tilfører huden ny fuktighet. Neglene trenger pleie for å holde seg velformede og hele. Hos oss får du i neglolje som styrker negler som har tendens til å sprekke eller flise seg. Vi legger lakk dersom du ønsker det, både fransk og vanlig.Velg det som passer deg best.

  • Håndpleie 30, 45, 60 min
  • Lakk - vanlig eller fransk
  • Håndmassasje - dersom dine hender verker og er slitne

Prisliste

Manicure basic uten neglelakk


600 kr

Manicure med neglelakk


640 kr

Manicure med fransk neglelakk 


680 kr

Parafin behandling


330 kr

Shellac


700 kr

Shellac fransk


780 kr

Fjerning av Shellac / Brisa


320 kr