Massasje

Stiv i nakken?

Vondt i ryggen?

Kom innom for en gratis konsultasjonstime hos massasjeterapeuten Magda.

Idrettsmassasje

Idrettsmassasje skiller seg ut fra klassisk massasje ved at den er mer energisk og spesifikk, og kan til tider føles ubehagelig og smertefull. Massøren bruker mange av de samme grepene, men går dypere ned i muskelvevet og jobber raskere. Idrettsmassasje har som hensikt å assistere og stimulere reparasjonsfasen av skadet eller stresset vev og slik fremskynde restitusjon og helingsprosessen.

Klassisk massasje

Behandlingen er godt egnet til generell avslapping og avspenning, og er også effektiv for lindring av spesifikke problemer, slik som stiv nakke, ryggsmerter og hodepine. Massasjen stimulerer både blod- og lymfesirkulasjon som igjen hjelper kroppen med å bli kvitt avfallstoffer, og man oppnår smidigere og mer elastisk muskulatur. Dette vil naturligvis også redusere muskelsmerter. Massasje kan blant annet fremme velvære, bedre søvnkvalitet og gi mer overskudd. Velg idretsmassasje for en mer intensiv behandling og behandling av idrettsrelaterte plager og skader.


Aromamassasje er en lettere form for massasje. Den er avstressende og beroligende. Massasje med eteriske oljer gir fysisk og psykisk velvære.Du kan velge mellom 30, 45 og 60 minutter.

 Gravidmassasje

Gravidmassasje er en behagelig og avslappende massasje som er tilpasset hver enkelt. Teknikken er i prinsipp den samme som ved klassisk massasjen, men tilpasset en gravid kropp. Den gravide ligger på siden og er godt støttet av puter. Behandlingen omfatter nesten hele kroppen med ekstra fokus på ben, føtter, og korsrygg.


Koppemassasje

Det er en dyptgående form for massasje, og effekten merkes umiddelbart. Blant annet økes blodsirkulasjonen kraftig og avfallstoffer skilles ut mer effektiv. Kopping er muskelavslappende, benyttes som cellulitt behandling, oppstramming og strekkmerkebehandling.

  Lomi Lomi Nui Massasje

Terapeuten tilpasser sin behandling til den enkelte kunde. Lomi Lomi Nui massasjeteknikk består av trykk, strekking og stimulering av vitale punkter i kroppen. Massasjen brukes for å oppnå harmoni og riktig energisirkulasjon i kroppen, samt for å forbedre kroppens fleksibilitet.

Fysisk helse - Lomi Lomi Nui massasjen hjelper på stoffskiftet samt blod- og lymfesirkulasjonen. Samtidig øker den fleksibiliteten i ledd og musker og påvirker hele organismen positivt. Gjennom forsiktig, men stilsikker berøring, gjennom å massere og gni hele kroppen med naturlige oljer, frigjøres spenning og dype låsninger. Massasjen gjenoppretter også indre harmoni og kroppen føles fylt opp av ny energi.

Prisliste

Idrettsmassasje

30 / 45 / 60 min: 600,- / 800,- / 1150,-

Aromamassasje

30 / 45 / 60 / 90min: 590,- / 750,- / 1000,-/ 1450,-

Koppemassasje

30 / 45 min: 670,- / 820 kr

Klassisk massasje

30 / 45 / 60 / 90 min:  590,- / 750,- / 1000,- /1450,-

Gravidmassasje

30 / 45 / 60 min:  600,- / 780,- / 1000,-

Lomi Lomi Nui Massasje

90 min 1590 kr